Belirli özellikler mobil istemciler lisanslı kulüpler para bahisleriyle oynarken

Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumar kuruluşunda oynayan çevrimiçi slotlar , biliyor takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor özdeş algoritma.Şanslı dizi yeni piktogramlar almak ek ödül bir tur. Standart basari bet sağlayın ziyaretçi yalnızca bir şans bir kazanma dizisi her dönüşte. O yükler döndürme ve bekler aynı simgeler ödül hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, sağlama oyuncu fırsat başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak inşa edilir kazanan dizi.
  • Simgeler bir başarılı kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • belirtilen boş yerler görünme veya (düşme) yeni simgeler.
  • Oyuncu ödeme alır eğer böyle simgeler ek olarak form bir ödül kombinasyonu birbirinizle veya makaralar üzerindeki kalan piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan diziler durmayacak yürütülür ödül hatlarında sıraya getirilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik işlev tam olarak aynı. İlk ve modernize edilmiş bu tür oyun tanındı Gonzo’s Quest, geliştirildi NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Şöhret nedenleri kademeli emülatörler Basaribet

Oyuncular için artık yeterli değil sıkıcı aç makaralar ve form için bekleyin karlı dizi aktif hatlardan biri.dinamik oyun algoritması ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar oyunun karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Bina kârlı kombinasyonlar ve bu güncellenmiş resimler ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygular.Özellikle kademeli basamaklardan biri yardıma katkıda bulunacaksa sağlam ödül.

Basamaklı makaralar fırsat verin alın birden fazla kazanç. oluştururken başarılı zincirler birkaç arka arkaya kez ödüller olabilir oldukça büyük miktar. Belirli geliştiriciler uygulayın yardımcı çarpanlar hangi daha da fazla artır ödeme.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkilemez teorik getiri oyuncuya çevrimiçi slotlar. Bir şans var başlat sanal makineler ile ağırlıklı teorik getiri düzeyi (yukarıda 97 %) veya nispeten düşük (daha az %94). İlişki yok düşme simgeler ve boyut RTP olamaz.

Aynı zamanda, kademeli makaralar artırma büyük bir nakit ödül kazanma olasılığı. Mekanik makine Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel dönüş. Bu nedenle kumar oyunları ile kademeli mekanik geleneksel olarak var artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli döndür her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şunu önerir ödüller yapamayacak biçim oldukça sık. dalga emülatörler içindeki düzenlilik sıklıkla daha yüksek yok.

No Comments

Post A Comment